Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svart


Död?

Tog mig framåt
så sakta

Snubblade
föll, kryper

Så tyst, så suddigt

Så varmt

Nu närmar sig mitt mörka mörker




Fri vers av red rain
Läst 122 gånger
Publicerad 2012-02-17 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

red rain
red rain