Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen barmhärtighet väntar

Droger brinner
Vinner

Så hårt, så svårt

Ont
Så ont

Vem är vaken imorgon, nästa morgon

Sedan

Vad händer sedan

Nytt helvete. Ny smärta
Paranoia

Vem orkar

Inget slut. Ingen nåd

Ingen barmhärtighet




Fri vers av red rain
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-02-17 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

red rain
red rain