Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

Under lovelakan vilar hjärtan
tätt tillsammans om natten

i stjärnorna

ändras historia




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-01-24 15:07



Bookmark and Share


    NoMi F
Så är det, och historien ändras
Fint
2006-01-29

  Hans w-art Westlund VIP
finstämd
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn