Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen var varm

Tanken finns,
men inte orden,
känslan finns,
men inte bläcket.

Mörkret ekar,
fast natten saknas.
Musiken dånar,
utan melodi.

Viljan är stark,
men hoppet är svagt.
poesin flödar,
utan åhörare.

Hjärtat slår,
trotts att blodet har koagulerat.
Tårarna faller,
utan sorgen.




Fri vers av Arro
Läst 375 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-19 00:30



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Stark text, man anar så mycket mer bakom orden.. bra!
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro