Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

safarikärlek

zebran dricker sina egna ränder
för elefantflockens äldsta återstår bara fläckar




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 297 gånger
Publicerad 2012-02-19 04:55



Bookmark and Share


  berxper
Om man läser....så är det jävligt fyndigt!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson