Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem i hela världen kan man lita på?

När alla du litat på försvunnit
alla du älskat djupt lämnat dig
När du sitter med hundra frågor
som ingen kan svara på

När din bästa vän gett upp,
dina känslor förblir i karantän
för hur ska man kunna lita på någon
i vår värld av lögner
människorätt är ett skämt
och framför allt
vem i hela världen kan man lita på?

Hur ska man våga berätta




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-19 16:20



Bookmark and Share


  Feminaz
Känslor är starka och man är som mest sårbar när man behöver mest stöd. Ibland kan någon utom den närmaste kärnan vara ett bra samtalsstöd, en kurator, diakon eller någon kompis storasyrra. Ibland behöver man prata om saker som kanske kanske gör ont för de närmaste att höra och då kan en utomståendes stöd vara läkande. Ibland känner man så sårad att man har svårt att lita på någon så mkt som man behöver men finns möjligheter, kram
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Hoola Bandoola Band.

I världen kan man inte lita på särskilt många.
Man får vända sig till Gud, som är utomvärldslig.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta