Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vågar vara kär.

När du sover tittar jag i smyg
kanske flyttar mig en millimeter närmare
vågar inte sova
vill inte missa ett enda utav dina andetag
ditt födelsemärke på axeln
verkar vara det enda som får mitt hjärta att slå
du kanske borde raka dig tänker jag
vågar inte andas
då kanske du vaknar
kippar efter luft
och jag vet inte
om det beror på min astma, fastän det är vinter
eller om det beror på att dina fingrar snuddade vid min skuldra
för en sekund
för en sekund, får jag vara kär
när du sover
när du inte vet att din smala bröstkorg som du hatar
är det som får min puls att vibrera.




Fri vers av närduintehör
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-19 17:21



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
Underbara ord och jag blir både rörd och upprörd. Du kan, du vågar, jag lovar! Men fortsätt skriva för guds skull. :-)
2012-02-21

    kivu
Åh, fan vad fint. Så skirt, rörande.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör