Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och Springsteen

Cigarett i köksfläkt
rökiga lungor & lagerölskyssar
du kan fan förföra sa jag
och klippte konfetti av mitt hjärta
andetag mot din ryggrad, älska mig älskling
finns du kvar om jag stannar
låter Springsteen bra när jag inte sitter bredvid?




Fri vers av närduintehör
Läst 433 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-19 17:48



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Roligt att du också skrivit om att göra konfetti av någons hjärta :)
2012-03-03

  J. Novkovic
Gillar denna och gillar Springsteen. Sensuell inblick i det osäkra jaget. Bokmärker och vill läsa mer av dig.
2012-02-23

  Armo
Gillar ögonblicks-dikter och din var riktigt bra. Hennes kaxiga påstående bara en yta för hennes darrande inre. Riktigt bra.

(Nu utgick från att det handlar om tjej..)
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör