Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utbredd gammal skröna förtäljer att drottning Kristina införde skatan till Sverige (den har dock funnits här sedan stenåldern!)


Pica pica


Kristinas fogel
plockar ibland kvistarna -
slott eller koja?




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-19 17:56

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Å, bra att få det utrett! (Igår såg jag en skata som var riktigt förbaskad på en gren som var alldeles för frisk och stark för att kunna brytas av från trädet... och som han/hon svor!) Just det, jag hade också hört att de var invandr...jag menar inflygare.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP