Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fäst mig med stormlinor

Fäst mig med stormlinor
alla gånger jag inte orkar
eller vågar
be dig
Injicera mod i mina vener
som pulserar ängslan.

Kan du inte ibland
vara de väggar som bär upp
och står ut
när jag inte ensam
klarar att hålla
verkligheten
på det avstånd den kräver ?




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 766 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2012-02-20 13:05



Bookmark and Share


  Skadad Vinge
så fint!
2013-04-26

  Ewa Åkerlind
Underbar. Just så!
2012-12-12

  Järnkatten
Snyggt och naket, lite blues i detta alster..
2012-11-25

  Mangal VIP
Oemotståndlig rubrik och berörande text. Bra där!!!
2012-11-25

  DrZappa VIP
...ömsint och naken beskrivning av människan, gillar!
2012-11-22

  Infantil
Så otroligt bra skrivet.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker