Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi håller handen

driver iväg
på mitt eget moln
bort från dig nu
till mina rymder
som inte liknar dina
mitt solsystem
dit du inte kan följa
allt medan jag ligger här
alldeles nära dig




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-02-20 13:43



Bookmark and Share


  M.A.J.R
vilken intressant skriven text applåd säger jag bara för den stämmer in verkligen!
2012-02-25

  Maiah VIP
fint diktat....
2012-02-24

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-02-24

    lory
så himla bra starka ord som berör
2012-02-24

  kir
Gillar hur titeln förhåller sig till dikten. Ger en ytterligare dimension på något sätt. Bra diktat!
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP