Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undret på nätet

Facebook ett forum där vi möter
olika människor.
Facebook skapar möjlighet
till nya kommentarer.

Just nu jag skrattat så tårar
rinner, kommentarer
lika roliga som galna ger
lyckokänslor.

Facebook jag använder
då orden vill räknas
även där.

Tack alla på facebook
som gör mina dagar
underbara:)




Fri vers av Filosofen2
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2