Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 14 (Semlor på knän)

 

Det är mycket nu

 

Det är ok att gå på knäna

bara det är dina egna

 

Det är mycket nu

 

Semlorna är goda

och lägger sig där de brukar

 

Det är mycket nu

 

Men ändå långt till sommaren

och badstranden

 

Det är mycket nu

 

Semlorna får vara istället för

allt det andra




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 22:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en äkta gunnar var det här :-)
2012-02-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Redan rubriken var värd en egen applåd.
Och texten är helt underbar.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström