Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Vet inte om den är klar, ska nog fortsätta på den.)


Tack för att du

Tack för att du lyssnar
när jag behöver prata.

Tack för att du tystnar
när jag behöver tjata.




Fri vers av George
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George
George