Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känd vetenskapsman som intresserade sig för rymdtiden och det krökta vardagsrummet




Poesi för poeter. Del 15 (Det krökta vardagsrummet)

 

Allt tar längre tid

än jag tror

Jag tror jag har tid

men den tas upp

blir upptagen

 

All möda

jag lägger ned

på att planera

och sedan förbereda

och tänka ut exakt hur

rinner undan när det ringer

när jag får oväntat

och när jag får

en bra idé

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 14:24



Bookmark and Share


  Filosofen2
Den är bra, nu kom jag in i nr 15....

Att skriva poesi om tiden är en konst som få bemästrar.
Läste den först en gång, fattade inte. Då jag tog pauser och läste den sakta och högt kom det.

Mycket intressant och så sant att en idée inte alltid är den man kom på först.
2012-02-21

  Minkki VIP
bra, bra, en tröstedikt!
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström