Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex med framtiden

Nu är det dags att plocka fram charmen

för jag ska förföra framtiden

när vi ligger där och grovhånglar

ska jag luska lite försiktigt

bara känna henne på pulsen

om hur det ser ut för mig

blir jag tillfreds med svaren

tillfredställer jag framtiden

om inte...

...går jag ut och raggar upp en ny framtid




Fri vers av Berra Bäver
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 14:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En föredömligt väl framförd text. Jag är på extra seriöst humör idag så denna lilla sköna skröna framstår för mig, som läsare, så som en extremt ärligt uttalad dagboksinfluerad skrivelse. Ser jag den inte inom ett par dygn uppspikad på porten till Rosenbad vet jag inte vad jag tar mig till. Under väntetiden tar jag mig en kopp hett och en väl tilltagen räksmörgås.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver