Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen natt är så lång, att den inte följs av en gryning...


tilltänkt begrundan

 

 

 

 

och tiden stannade
hos mig
med utblick

möjlig
att se

 

där
minst anad
omvandlad mitt
förändring mynnar


hjärtat talar
hopp

det finns en framtid
trots allt

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-03 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livskraft
mod
framsikt

härligt!
2012-12-05

  Lars Hedlin
Härligt och vackert skrivet!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight