Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev i nuet haiku

Njut denna dag just denna stund,
i morgon kan det vara försent.




Bunden vers (Haiku) av Filosofen2
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 19:22



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En viktig tanke att ta med sig på färden ...
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2