Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


vindar







vårvindar spelar

violin

majsolens nyvakna

björkblad







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-21 22:19



Bookmark and Share


  Klara Hurtig
Vacker! Slår över med både bilder, dofter och känslor!
2013-04-12

  Wolf Wallström
Du får ursäkta men jag har snöat in på Dina teman och kritiken blir nya sexordare. Samtidigt är det ett bevis på att jag gillar Din sexord.

sommarvindar ila

mjukt lägger

att vila
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh