Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


han vandrar








mellan drömsömn

djupsömn

och

vanliga måndagar







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 510 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-22 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh