Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

Livet kysser mig så hårt hela tiden

så nu saknar jag passionen.

Jag vill ha det lustfyllda livet åter,

passionens starka kampvilja tillbaka igen.

Snälla livet kyss mig långsamt och mjukt ty jag saknar pirret.




Fri vers av Mejj
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-22 13:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må det pirra, njutas, lustas, passionerat länge och väl
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj