Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning


Samlas i flockar -
sitter ensam i mitt träd
grå skymningsfågel




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-22 17:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Frida Louise
Perfekt haiku!
2012-02-23

  Börje Larsson
mitt i prick!
2012-02-23

    papillon
Oj, oj, vilken fullträff! Den stoppar jag in i sparbössan, ögonaböj!!
2012-02-22

    ej medlem längre
ändå inte helt fel med ett eget träd ...
2012-02-22

  AgnesP
Så fin.
2012-02-22

  Arja Söderfeldt
Vacker!
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP