Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'd follow you deep sea, baby.

hade vi vetat hur förhårdnad på själen känns
vad det innebär att stänga av
att man inte vill känna finkänslor
när man sliter av öron
med slaskig poesi dränkt i för mycket te


kanske hade vi stannat kvar

 


om det bara kunnat gå in
hur hårt man kan falla
i ångesten och panikens sammanväxt


att alla bär del i dina djupfrysta ögon
och att den där blicken jag fick
beskriver våra livsval

 

 


matta ögon har förbipasserat mig
det var dig jag såg förändras
och även när du ler skär din blick


på samma sätt som knivar skulle låta
om de kunde prata ut om alla kroppars blod

 


du ska bli legosoldat nu
och dö i någon annans krig
men tiden flyter med sekvenser
så det är oundvikligt att åldras


för tema leva mot utopin
tog alla blå ögon
och vi ska ångerleva stunden

 


uttorka min tanke och vrida världsbilden blodig




Fri vers av fakieform
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-22 21:56



Bookmark and Share


    tehdog
Vansinnigt bra, ångerleva!
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform