Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis kronprinsparet till den lilla!

Låt oss alla andra slänga den s k svenska janten överbord och glädjas åt denna hoppingivande tilldragelse!




Var inte rädd!

 

Var inte rädd

för lite färg

för lite form

var inte rädd

för det som sticker ut

 

Var inte rädd

för lite ärg

lite norm

var inte rädd

för sagor med goda slut

 

Var bara rädd

för det som gömmer sig

i vassen

ondskan luras alltid

glöm inte det

om du rädes

i den grå parnassen

 

För konungariket

Sverige

en dag som denna

var inte rädd

att instämma i vårt gemensamma

SALUT!!!

 




Fri vers av Vici
Läst 594 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-02-23 20:44



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2012-05-02

  Maria T
Fint. Jag instämmer
2012-04-10

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2012-03-04

  Vici
J P:
Du menar att prinsessan
skall få samma möjligheter som du haft att
välja din framtid och dina föräldrar?

Prinsessan har säkert bättre förutsättningar
att välja sin framtid än du och däri kommer
avundsjukan in och den missriktade ”omsorgen”
om detta barn.

Jag är stolt över att ha ett kungahus som
representerar vårt land på ett så fantastiskt sätt.

Det finns ingen annan institution som kan samla och ena oss som nation så framgångsrikt i en värld där allt annat är så fåfängligt föränderligt.
2012-02-28

  Johan Bergstjärna VIP
NER med den föråldrade och odemokratiska monarkin!
Låt Estelle välja själv sin framtid!
2012-02-28

  anits VIP
varmt och kärleksfullt skrivet
2012-02-24

  mare VIP
Ser att du blev inspirerad av min dikt ;)
2012-02-24

  walborg
Fint. Vi gläds.
2012-02-23

  Eva Langrath VIP
Varma och kärleksfulla ord till en ny liten människa som också är prinsessa.
2012-02-23

    Amicus
Bra skriftat!

Bra att vi fortfarande har
några traditioner kvar i vårt land:)
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
Håller med ...salut idag ....som för alla lyckliga föräldrar
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici