Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skelett

Fan vad äckligt det är egentligen
att man har ett skelett
inuti sin kropp
brukar jag tänka
ibland




Fri vers av George
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-23 22:10



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Lite ångestframkallande Mycket känsla bakom orden
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

George
George