Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bråttom


oseende ögon



men om det vore dina




skulle du då se





eller offrade du din syn

utan


att blinka




Fri vers av AektaBlond
Läst 552 gånger
Publicerad 2012-02-24 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond