Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken ruvar

snön kastar

händer av liv

huven är hel




Fri vers av AektaBlond
Läst 630 gånger
Publicerad 2012-02-24 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond