Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bittterljuv vals...



Det finns dagar och nätter
då hon släpper ut sitt hår
ögonblick av tyngdlöshet
svindlande skugglek
som en smekning längs
ryggrad och svank

hon skulle kunna
låta dig se henne
som en följsam melodi
som välskriven poesi

du skulle se och förstå
att sånger om kärlek
inte klär henne alls

det finns dagar och nätter
då hon släpper ut sitt hår
i väntan

villig till dans...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 446 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-24 20:29



Bookmark and Share


  aol
valet lämgtansfull vacker vännen
2012-03-10

  Peter Olausson VIP
vacker och farlig!
2012-02-26

  Elaine.S VIP
Så tunn och fin kan gränsen vara mellan det bittra och det ljuva, att de står varandra så nära att de inte går att skilja åt. Jag tycker om din dikt för följsamheten som finns i längtan, för avståndet som finns valet.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter