Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snörester



Tar ut sänglinnet
i vårsolen glider
täcket från taket


Pulkan trögdragen
plötsligt en isig slänt
vi landar på plus


Vårregn
dagisfönstren fulla
av snöflingor


Barmark
bara mina stigar
har is


Snörester
fotspåren går
mot det okända


Regn
vårvinterkvällarna
mörknar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-24 14:36



Bookmark and Share


  vera gade VIP
en svit som ger rätta känslan av snösmältningsluft och det oförutsedda om våren...då ger en hel svit ett bestående intryck , fast det kräver mer omläsning förståss...2.an: om det inte vore för de trevliga p-pl-allitterationerna skulle jag nog ersätta "plötsligt" med ngt annat...
2012-03-13

    BetweenTheLines
Gillar 1 4 5 mest,2 rolig-1 snyggast och mest innovativ,har själv spånat liknelsen rullgardin,men inte fått ihop det-anyway,trevliga rester
2012-02-25

  © anakreon VIP
Åsiktsmässigt spelar jag under täcket med Gunnel nedan ;-P
Calle
2012-02-25

  Blåbäret
härliga rester av vintern...
2012-02-25

  aol
verkligen värd sin placering,
2012-02-25

    ej medlem längre
Alla är bra, så det är riktigt svårt att välja en favorit, men det behöver man ju inte heller göra, bara njuta ...
2012-02-24

  lodjuret/seglare VIP
Dessa små texter värmer hjärtat
2012-02-24

  Gunnel Eriksson VIP
En mycket bra haikusvit.
Nästan att spilla för mycket krut med
så många på en gång. Den första är bäst.
Hjärnan kopplade inte på en gång inför
dubbeltydigheten men sen kom aha och
ett leende.
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP