Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsla nu...


Lyckligheten

Med dig
är lyckligheten
som bär mot en himmel
ett strå av moln
trädda vid horisonten
där verkligheten värker
ur dimman




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-24 20:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert..
2012-03-06

  walborg
Häpnadsväckande bra skildrad bild av verkligheten.
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö