Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINNES(o)RO

Dagen lider mot sitt slut
Mörkret har sänkt sig över hus & hem
Kvar är jag
Jag, jag & jag

Oron spritter i kroppen
-kan inte komma till ro
Saknad efter hem & lugn
Saknad efter Han

Vill sova, men kan inte stänga av oron som bränner
Oron som säger att Angst är på väg.

Snälla, släpp
- jag vill sova




Fri vers av MissManic
Läst 304 gånger
Publicerad 2012-02-24 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic