Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN STERILA VERKLIGHETEN

In genom en låst dörr,
långa, vita korridorer med små rum
på var sida

Ett av rummen tillhör mig,
där står 3 sängar, 3 garderober och 2 sänglampor
Sängarna är sterila och hårda

En tavla på en vägg,
en tavla med 4 träd, några stenar med lite mossa
och en liten sjö

Var är bilden målad ifrån?
En verklig plats eller ur fantasin?

Det får mig att drömma mig bort för en stund




Fri vers av MissManic
Läst 299 gånger
Publicerad 2012-02-24 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic