Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man säger vad som helst för att sälja vad som helst


DIN DAG


i gryningen

stiger röken stilla

från den brinnande

miljöstationen.




fåglar sjunger senvinter.

alla tar dig för vad du är

himmel.




räddningstjänsten ekar ensamhet.

detta gör dig

till vad du är påstår barnen

leker ändå mamma pappa barn

genom alla dina minnen ur

alla sinnen.




om aftonen smeker

vinden ditt glada men

rossliga bröst.




det är din dag i dag.

det är min.


***


©2008-2011jimbjörklund -idiotjim




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jim Björklund
Läst 317 gånger
Publicerad 2012-02-25 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund