Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låten här till höger är av mig och heter 'SHINY' av nån anledning.


guds gåva





hon står i sitt



plomberade fönster tittar



ut på en annan



sjukhusvägg



en illa skött



gräsplätt hon tog sin



kvällsmedicin



nyss så



klockan är väl



kvart över



åtta och det är sängdags



proklamerat



tre män går



in i hennes tomma



rum på psyket med



riktigt torr luft



slänger ner henne på



sängen



nu ska alla sova



hon blir lack!



riktigt jävla förbannad!



så de får



hålla fast hennes på



hennes säng



i minst en kvart I



hennes säng



som hon ska



sova i sen





***





i en ekointerview sa hon



'de pratar inte med patienterna'



hade de väckt henne ur



dagrömmen (guds gåva)



med ett par ord som



'dags att sova'



t.e.x.



hade inget problem uppstått





***





vissa



snea vridna djävlar



söker



sig till vård av



svaga hjälplösa



pang



försök se de auktloritära



förtryckarna mitt



bland oss



innan vi långsamt



sjunker



längre ner i



mörkret



pang





Fri vers av Jim Björklund
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-25 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund