Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp!


Ett skrik på hjälp

fastnar mellan raderna

gör ingen synbar nytta

en syntes

som inte tål analys.

















Fri vers (Fri form) av tidensvans
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-25 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans