Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på dikten om kärlek när jag och mamma satt och tittade på film.


Kärlek

När jag och min kompis
är tillsammans så börjar
vi pussa varann,

Han är så söt min vän.




Fri vers av Filosofen2
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-25 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2