Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att sitta lugnt i båten sanningens segel visar vägen

Ju mer som sanningen trycker på
ju mer motstånd från lögnen &
som den gormar av hatiska ord
nu är den på krigsstigen på jord
den tål inte ljusets strålar över sig
då väser den & den som lyssnar in noga
fattar viken mästare den tjänar
inte är det den goda kärleksfulla
den saken är glasklar ty spåren
vittnar om våldsamheter & rasering
även blodspår död & förintelse
skörden syns, den går inte att gömma
lögnens åker visar ett föruttnat liv
infekterat med illaluktande bölder
sanningen fortsätter sitt viktiga uppdrag
att avslöja vad som döljs i det fördolda!
det håller inte att lura bedra sprida galla
lögner segrar aldrig utan vill falla
stormen kommer öka i styrka
men mästaren av kärlek
har kontrollen & vet allt
bara att sitta lugnt i båten
slappna av i det upproriska havet
den vill bedarra andas ut
passa på & lev & njut
sanningens segel
visar vägen!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-14 13:44



Bookmark and Share


  Thylacine
O ja
sanningen kommer segra
och hur underbart ska inte livet bli då
när det är så underbart redan nu!

2021-01-14

  Bibbi VIP
Sanningen i ett nötskal.
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP