Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för kärlek

Jag fyller lungorna med lotusdoft

väter betong med tårar

läser kärlekens lov och funderar över ljudande malmer och skrällande cymbaler

tänder alla färgers ljus
njuter lite av det
fast
hjärtat faktiskt fysiskt värker

din hud skulle varit min i natt




Fri vers av pixter
Läst 514 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-26 09:57



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Saknaden och att läka den väl formulerad ...och Kärlekens lov av Paulus är såå bra ... om man vill förstå.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter