Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det min

Nu är det min
Nu är det din
Nu är det vår




Fri vers av George
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George
George