Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymn till ovanjorden

är en krossad spegel
speglar du dig i mig
så krossar jag dig

hjärtkross och nervkli
virar in mig i skenljudet av din röst
ritar ditt ansikte i blod
drömmer om att det som hände inte händer
dansar en liten dans ensam i mörkret
hymner till ovanjorden
där folket sedan länge begravts
kvar finns skärvor av barnens skratt på marken




Fri vers av desert star
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-26 11:22



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Kan bara instämma i nedanståendes hyllningskör, bland det bästa du skrivigt!
2012-02-26

  cilax VIP
Å herrejävlar, shit, vad bra!
2012-02-26

  Casbah* VIP
sista raden är ..bra. hela texten är bra även om jag måste låta den vila lite och återkommer. Jaget, det hårda och ensamheten är tunga saker att begrunda.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star