Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det syns

Det syns överallt
Du börjar bli ensam nu
500 frågor föder nya
Du undrar när någon skall finna dig
Du, du söker ingen
Du tröstar dig hellre i sockersött

Det syns
Din bitterhet
Det ligger i drivor
Barnvagnar, giftemål, samboskap
Det syns hur du avskyr
Den ensamma natten

Ärftligt
Du skyller på din okapacitet
Din personlighet, självständighet, din brist på skönhet
Du sörjer i mörkret
Du har slutat ta chanser, för dig är det risker
Ditt hjärta har tröttnat på smärta




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mig hjäpte tron när jag var ennsam...Tack/Birger
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson