Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vänskapens starka band...


Ett leende..

Skickar dig ett leende
med ljusets födelse
med fåglarnas första strofer
med blommornas söta nektar
med morgondagens första vind.

Jag vet att du behöver det!

Skickar dig ett leende
för att skingra ditt lidande
för att lyssa upp dina sorgsna ögon
för att väcka hopp i din förtvivlan
för att smälta is till vigvatten.

Jag känner att du behöver det!

Skickar dig ett leende
som värmer orden i vintern
som väcks drömmarna till liv igen
som låter händerna smeka varsamt
dina dagar, dina nätter
hela ditt väsen!

Skickar dig ett leende...
Fråga mig inte varför?
Jag bara känner att du behöver det!




Fri vers av lory
Läst 801 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-02-27 17:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kram...fint....;)
2012-03-07

  Bibbi VIP
Tackar och tar emot:-)
2012-03-06

  Destino
Finner inga ord, det är perfekt, och just i rätt tid, för det är ju just det vissa kan känna av när leende behövs.Det finns inte många sådana själar, svårt att hitta men man skall inte ge upp.Kram min fina vän....
2012-03-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ett leende.. förtrollar och smälter is. Jag var till Thailand på leende kurs.
Vi behöver det alla.
Diana.
2012-03-01

  Maj-Lis VIP
Ömma fina ord...som kom väl till pass
2012-03-01

  Linda CH VIP
Ljuvligt upplyftande text! :))
2012-03-01

    Birgersdotter VIP
Så ljuvlig text...stärkande underbart kärleksfull
2012-03-01

  Bo Himmelsbåge
...tack, kära lory...ja, dina leenden har verkligen värmt...och du kan konsten att le...ett leende kostar så lite och ger så mycket...jag får försöka att lära mig att le mer...så att vi får en mer leende och varmare och skönare värld...( ler )
2012-02-29

  M M Mannheim VIP
Känns som om du skrivit dikten till mig! Det är inte så men jag tackar dig ändå. Dina ord hjälper mig.
2012-02-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara beglädjande leendeskickningar
2012-02-28

  Dandelion
Jo-du, ti-hi,
vem behöver inte de...
Kram på dej,
G.
2012-02-28

  ERD-man-SKY VIP
Så vackert!... :)
2012-02-28

  Johan Bergstjärna VIP
Tack sköna Loretta för en underbar dikt!
2012-02-27

    ej medlem längre
Varmt och omtänksamt.
2012-02-27

    Ken Cassel
Hi hi
:))
=))
-:))

Kramar!
2012-02-27

  alvan
Det finaste leendet så ljuvt och ömt! :)
2012-02-27

  bittemi VIP
Det behövs ju ingen annan anledning! Härlig text!
2012-02-27

  Rise Little One
ja, fina Lory, mera leende - kl. är nästan 19 och jag är fortfarande på jobbet :(
2012-02-27

  Militsa
Fint, mera leenden till alla.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen