Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bra vecka


Matlagningsmaestro

Vissa veckor vill man aldrig ska ta slut!
Fotbollskonnässör och matlagningsmaestro.
Tog långa slingan med halvglömd och saknad favoritperson.
Utan sorg, mest glädje och längtan.
Fantastisk fest av glädje och seger,

+59 är inte illa det heller!

Nu är drömmarnas tid här, känner saven i träden.
Ni och du gör mig lycklig (speciellt DU)

Dricker mitt te och låter veckan och mig själv slockna och ta slut,
samtidigt som jag drömmer vidare..




Fri vers av Johnny D
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D