Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så skönt att du kan...


hur kan du


hur i helvete
kan du

vad får dig
att tro

att du kan
kliva av
bussen

le
mot mig
sådär

utan att hela min värld

stannar

vänds
upp och ner

mals sönder

till lycka




Fri vers av Sören
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-01-25 12:24



Bookmark and Share


  Laijza
jo, man kan! Förmedlar härlig frustration och sugenhet på kaffe.
2006-02-23

    Jenny Puff
Fasiken! Mitt i prick och så jäkla glasklart!

Fortsätt skriv!

/ Jenny Puff
2006-01-25

  Daniel_78 VIP
oförskämt ohyffs är vad det är,
men ett leende lämnade det efter sig
här också, när jag läste
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören