Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shabby chic


Jag är vintage

recycled

lite skavd

men strålande

för min ålder






Fri vers av stella
Läst 482 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-28 10:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
indeed you are!! väl skaldat
2012-04-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
som en flaska vin upplockad från slottskällan
2012-02-29

  lodjuret/seglare VIP
Samtidigt i det bästa av sällskap
- ditt eget
2012-02-28

    ej medlem längre
som mitt kök - husets hjärta :)
2012-02-28

  Catharina Edin VIP
sjabbig och chic, tja, varför inte?
vi är bra.
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE