Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång natt

Du gör att jag inte kan sova om natten
På grund av dig är jag alltid yr som katten!
Jag blir alltid nervös när jag inte vet vad du vill
För att göra dig glad leker jag apa och lite till
När du gråter gör du så att mitt hjärta värker
Men sen skrattar du och det är det enda jag märker
Du har ont och jag vet inte var
Så jag försöker hela allt och det är det enda jag har
Men så är du glad och skrattar och ler
och då vill jag bara umgås med dig mer och mer.




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-28 13:01



Bookmark and Share


  Asger_Poet
:)
2021-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!