Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de ryms i tystnaden

 

de verkliga berättelserna ryms i tystnaden
mellan orden, knappt hörbara, de som inte pockar
på uppmärksamhet, som stilla väntar på den som
har tid att lyssna




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 1520 gånger och applåderad av 104 personer
Utvald text
Publicerad 2012-02-28 14:22



Bookmark and Share


  mike irow
och kanske Annan
there is a deeper reconciliation
2016-02-12

  Lehva VIP
Så vackert beskrivet. En magisk text.
2014-12-28

  Lennart Arvidsson
Jag delar textens budskap så fint fångat.

2014-05-20

  aol
underbrt skrivet känns som en stor sanning,
2013-10-29

  den nakna poeten
väl utryckt bra skrivet och så är det
tystnaden talar för sej skälv
2013-08-02

  svernbygrabben VIP
Sant!
2013-02-27

  Harriet Gullin VIP
Ja så är det. En mycket fin text <3
2012-12-29

    ej medlem längre
Så sant, så sant,

vackert.
2012-10-05

  L8
Mycket fint! Precis så är det, alltid.
2012-08-17

  träsnidaren
Hur fint som helst!
2012-07-10

  Päronsplitt
Älskar den här texten då den känns så sann och viktig i sitt uttryck och budskap, så essential(som i sin översättning passar in på de flesta svenska orden)! Suverän!
2012-06-22

  Feminaz
så sant!
2012-05-27

  Erik H.J Hultin
"Det är till tystnaden du skall lyssna
tystnaden bakom apostroferingar, allusioner
tystnaden i retoriken
eller i det så kallade formellt fulländade
Detta är sökandet efter ett meningslöst
i det meningsfulla
och omvänt

Och allt vad jag så konstfullt söker dikta
är kontrastvis någonting konstlöst
och hela fyllnaden tom
Vad jag har skrivit
är skrivet mellan raderna"

- Gunnar Ekelöf
2012-05-13

  MobergsOrd
Mycket fint skrivet och sant!
2012-04-18

  MobergsOrd
Mycket fint skrivet och sant!
2012-04-18

  mare VIP
Applåd, mycket bra skrivet, sparas
2012-04-18

    ej medlem längre
tycker OM ... mycket
2012-04-18

    Birgersdotter VIP
Så bra text
2012-04-16

  Silverstripe
Tack! Du hittar något mycket viktigt här och uttrycker det på ett fint, koncentrerat sätt. Vackert att läsa, och det säger ännu mer när jag också låter orden mellan orden klinga! :-)
2012-03-09

  Wolf Wallström
dessa ord är vördnadsfullt skrivna och för mig skall dom locka till tystnad
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP