Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 21(Framtiden är nu)

 

Mycket man skjuter

på framtiden

kan göras nu

Så om du tänker om

Tänk att framtiden

ÄR nu

behöver du

inte vänta

förgäves




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström