Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg Fjäril Flyg!

Och hennes långa hår dansade med vinden,
hennes ljusa hy lyste tillsammans med solen
och hennes leende spred en lycka i kroppen.

Där stod vi på ängen en varm sommardag,
hon i svart tyll kjol,
och jag i en blå klänning.

Så tog hon min hand,
och blundade.

Och jag tog tag i hennes hand,
och blundade.

Där stod vi på ängen,
och vi var i våran drömvärld.

I våran drömvärld var vi fjärilar,
såg världen uppifrån,
istället för nedifrån.

I våran drömvärld fanns bara oss,
demonerna och rakbladen var så långt bort.
Och vi var så nära.

I våran drömvärld,
fanns det inga tårar och ingen smärta.

Men våran drömvärld är krossad nu systrami,
för du lämnade världen och hoppades att du skulle komma dit.
Jag hoppas du är en fjäril nu systrami,
jag hoppas att du ser världen uppifrån.
Medans jag står här nere.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen