Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack


allt jag vill höra är
"okej vi försöker igen"





så jag kan svara
"nej tack
jag har kommit över dig

äntligen."















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-28 22:58



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Riktigt bra!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP